torsdag 19 april 2012

swirling, twirling, dancing in the wind

Idag har varit en fin dag, även fast jag började 8 för första gången den här veckan, även fast björkpollenet trivs i min näsa och gillar att jävlas med mig.
Cyklade till skolan och åh, det är så fint att cykla den korta biten genom Mälarparken nu, men blåsippor i överflöd och vitsipporna som börjar titta fram mellan träden. Jag känner att någonstans inne i mig, spirar lite hopp. Hopp om något. Kanske en sommar, kanske lycka. Kanske bara hopp på livet. Eller så är jag pandoras ask, och det jag känner är hoppet som faktiskt packar ihop sitt för att lämna mig.
Nej.

En kort dag, hann med att lägga upp ett skolarbete och att köpa nya skor efter skolan. Hängde på stan med hummisarna och köpte sockervadd. (Att äta sockervadd i samma nyans som sitt hår är ingen hit, då jag inte kunde skilja på hår och socker och fick massor med hår i munnen)
Lyckades med konsten att slå huvudet i en stålkant, och har en bula som pryder mitt bakhuvud och en huvudvärk som håller i sig av hjärtans lust.
Träffade på Isabelle och han byta några ord med henne, spontanmöten med vänner, det är fint.

Passade på att våldgästa Lovis också, drack lite kaffe och pratade om människor, resor, minnen, planer. Livet.
Sen gick vi ut, och jag fick agera modell. Det är nog tur att jag var en sådan linslus när jag var liten, med tanke på att jag har en bästis som inte bara är fantastiskt duktig på att fota utan älskar att göra det också. Hon fick upp mig i ett träd, vilket förvånar mig i efterhand med tanke på att 1, jag kan inte klättra för fem öre, 2, jag hade kjol och strumpisar på mig (strumpisarna dog bli-skrapad-mot-bark-döden) 3, jag har en bula i bakhuvudet och en läskig huvudvärk.
Men det blev ett gäng bilder, och ungefär så här ser det ut. Finaste Lovis.

Har inte mycket annat att säga, ska sova snart och hoppas att jag vaknar utan bula, huvudvärk och illamående.
Planerad Stockholmstrip och myskväll på lördag. Kommer hinna med att umgås med nästan alla mina fina på en dag. Bäst.

Ha en fin kväll, och ut och skrik in våren. PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar